Behandlinger

Kropsbehandlinger

Ønsker du en alsidig behandling, som afstresser dig, styrker hudens celler og elasticitet, og som samtidig lindrer ømme eller skadede muskler? Skønheden & Muskelsmeden tilbyder en række af kropsbehandlinger, som forener kosmetik, fedtreducering og bearbejdning af dine muskler. Alle kropsbehandlinger varetages af klinikkens ejer, Louise, som er autoriseret fysiurgisk massør, kosmetolog og akupunktør. Før alle behandlinger får du en samtale med Louise, så hun kan give dig en skræddersyet og holistisk kropsmassage med dit velvære i fokus.     

Du kan også vælge i blandt vores faste pakker, f.eks.:

Comfort Zone kropsbehandling (varighed 60 minutter)

Behandlingen starter med en peeling af mave, baller, lår og lægge. Herefter omsluttes din underkrop (fra fødder og op til navle) i en fedtforbrændende wrap, som varmer og stimulerer fedtcellerne, mens dine fødder masseres. Til slut afvaskes bodywrappen og din hud smøres ind i en opstrammende og nærende creme, som styrker din huds celler og elasticitet.

Du kan se vores forskellige pakker inde under vores booking, eller er du altid velkommen til at ringe og få en snak med Louise på 4580 6771 eller 2512 2125.

Akupunktur
AcuNova er en moderne akupunktur form, som er effektiv mod smerter og skader, da den fremmer kroppens egen healingsproces.

Du kan høre mere om behandlingsformen og stille spørgsmål til Susanne på 2640 2641.

Dybdegående fysiurgisk/sportsmassage eller velværemassage 30 min.
Dybdegående fysiurgisk/sportsmassage eller velværemassage 60 min.
Dybdegående fysiurgisk/sportsmassage eller velværemassage 90 min.
Kombineret akupunktur og massage
Rygbehandling inkl. massage
Comfort Zone Kropsbehandling

Behandlingen starter med peeling af mave, baller, lår og læg, efterfulgt af 20 min. kraftig fedtforbrændende wrap fra fod til navle, som varmer og stimulerer fedtcellerne inkl. fodmassage. Herefter afvaskning med lune fugtige håndklæder og afsluttes med en opstrammende og nærende creme, som styrker hudens celler og elasticitet.

Comfort Zone Opstrammende Kropsbehandling

Behandlingen starter med en krops-peeling, 15 min. body wrap (inkl. fod eller håndmassage) efterfulgt af 45 min krops-massage med en opstrammende og nærende creme, som styrker hudens celler og elasitictet. Denne behandling egner sig ikke til gravide og folk med forhøjet stofskifte.

Comfort Zone Body Spa Relax

Behandlingen starter med krops-peeling, herefter 45min. afslappende krops-massage med en plejende og nærende olie, som indeholder kraftige anti-oxidanter og reparerer cellemembraner og beskytter de frie radikaler. Behandlingen kan evt. kombineres med en af tre aromaer for en mere afslappende effekt.