Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Trænger din hud til et frisk pust? Mangler du glød? Føler du dig stram og spændt i huden? Lider du af urenheder? Eller har du bare brug for en snak om din hud, så står vi til rådighed til at hjælpe dig.

Alle vores ansigtsbehandlinger er skræddersyet til netop dit behov på dagen, og tilpasset din huds tilstand. Du kan frit vælge mellem vores ProSkin 30, 60 eller 90 minutters behandlinger, afhængig af hvor meget tid du har på dagen.

ProSkin 30 behandlinger er vores "spot treatments", der plejer et "her og nu problem". Fx hvis du har brug for en stærk peeling, til at forny træt og evt. uren hud, og ikke har brug for hverken dybderens, massage og maske.

Hvis du trænger til en ekstra dybderens, så anbefaler vi at vælge en 60 minutters behandling, så der er tid til det. Det samme gælder, hvis du har en stressende periode, og har brug for at stresse af under en afslappende ansigtsmassage, inklusiv massage omkring nakke og skuldre.

ProSkin 90 er bygget op med en 60 minutters ansigtsbehandling og yderligere 30 minutter valgfrit tillæg. Fx længere massage, dybderens, rygmassage eller rygbehandling med varmende og afgiftende rygmaske.

Dermalogica ProSkin 90

60 minutters ansigtsbehandling og frit valg af yderligere 30 min. Fx ekstra tid til dybderens, rygmaske og rygbehandling eller fx håndmassage og rygmassage. Dette vil vi sammen finde ud af, hvad dit behov er på dagen.

Dermalogica ProSkin 60

60 minutters skræddersyet ansigtsbehandling. Fx med ekstra fokus på dybderens, frugtsyre, massage eller vejledning.

Dermalogica ProSkin 30

30 minutters ansigtsbehandling med fokus på 1 ting på huden. Fx fokus på dybderens. Eller fokus på peeling af huden. 

Hudanalyse & face mapping

2x2 afrensning
Hudanalyse og udarbejdelse af et kort over dit ansigt med grundig vejledning om din hud, samt beskrivelse af anbefalet hudpleje.