Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Trænger din hud til et frisk pust? Mangler du glød? Føler du dig stram og spændt i huden? Lider du af urenheder? Eller har du bare brug for en snak om din hud, så står vi til rådighed til at hjælpe dig.

Alle vores ansigtsbehandlinger er skræddersyet til netop dit behov på dagen, og tilpasset din huds tilstand. Du kan frit vælge mellem vores ProSkin 30, 60 eller 90 minutters behandlinger, afhængig af hvor meget tid du har på dagen.

ProSkin 30 behandlinger er vores "spot treatments", der plejer et "her og nu problem". Fx hvis du har brug for en stærk peeling, til at forny træt og evt. uren hud, og ikke har brug for hverken dybderens, massage og maske.

Hvis du trænger til en ekstra dybderens, så anbefaler vi at vælge en 60 minutters behandling, så der er tid til det. Det samme gælder, hvis du har en stressende periode, og har brug for at stresse af under en afslappende ansigtsmassage, inklusiv massage omkring nakke og skuldre.

ProSkin 90 er bygget op med en 60 minutters ansigtsbehandling og yderligere 30 minutter valgfrit tillæg. Fx længere massage, dybderens, rygmassage eller rygbehandling med varmende og afgiftende rygmaske.

Klippekort

Der kan opnås 20% rabat ved køb at et 10-turs klippekort til skønhedsbehandlinger af 30 minutters varighed. Klippekortet kan bruges på hvilken som helst af følgende 5 behandlinger:

 • Dermalogica ProSkin 30
 • Farvning af bryn og vipper inkl. retning
 • Voks af fuldt ansigt
 • Voks halve ben
 • Voks arme eller skuldre

Derudover kan der købes 10-turs klippekort til ProSkin 60 og ProSkin 90, hvor der ligeledes ydes 20% rabat.

Spørg efter det i klinikken.

Dermalogica ProSkin 90

90 minutters ansigtsbehandling, hvor der er ekstra tid f.eks. tid til dybderens, Pro Neck Flash, Pro Power Eye Peel eller 30 min. fysiurgisk/velvære-massage. Dette vil vi sammen finde ud af, hvad dit behov er på dagen. Skriv evt. dit ønske i kommentarfeltet når du bestiller tid til denne behandling.

Dermalogica ProSkin 60

60 minutters skræddersyet ansigtsbehandling. Fx med ekstra fokus på dybderens, frugtsyre, massage eller vejledning.

Dermalogica ProSkin 30

30 minutters ansigtsbehandling med fokus på 1 ting på huden. Fx fokus på dybderens. Eller fokus på peeling af huden. 

Hudanalyse & face mapping

2x2 afrensning
Hudanalyse og udarbejdelse af et kort over dit ansigt med grundig vejledning om din hud, samt beskrivelse af anbefalet hudpleje.

Japansk faceliftning

Japansk facelifting er en form for afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling, et naturligt ansigtsløft. Behandlingen udføres med blid ansigtsmassage, som fokuserer på bestemte punkter og zoner, mindsker rynker og giver ansigtet velvære og et ungdommeligt og sundt udseende.

bt-titan Microneedling
Microneedling er vores nye og yderst effektive behandling!  

Målet med microneedling er at skabe en kontrolleret skade på huden og derved tvinge kroppen til at producere mere kollagen i det område som er blevet behandlet.

Dette hjælper med at reducere synligheden af:
 • Aknear
 • Fine linjer og rynker 
 • Store porer 
 • Solskader
 • Ujævn hudfarve og hudstruktur

Behandlingen starter med Dermalogicas DobbeltAfrensning og FaceMapping. Derefter påfører vi en lokalbedøvende creme inden vi påbegynder behandlingen med microneedeling. Behandlingen afsluttes med Skin Hydrating Booster, som er det eneste produkt, der må påføres de efterfølgende 5 timer. 

For yderligere resultater kan du tilvælge en afsluttende ansigtsmaske.
Dette bookes under tillægsydelser. 

Ved dybe rynker og ar anbefaler vi der skal gå 3 til 5 uger imellem behandlingerne og man skal forvente et forløb på 3 til 5 behandlinger. 

Du kan ikke modtage en bt-titan Microneedling behandling hvis du:

 • er gravid
 • er solskoldet
 • har betændelsestilstande i huden
 • har åbne sår
 • har infektion med herpes simplex
 • har eksem eller psoriasis
 • har ukontrolleret diabetes
 • har forhøjet modermærker

Ring til os på tlf. 25 12 21 25 hvis du er i tvivl om du kan modtage behandlingen eller du skulle have spørgsmål derom.

Pro Power Peel 30

Touch up mellem Pro Power Peel 60

Pro Power Peel 30 er en 30-minutters behandlingen, som vi ofte anbefaler til dig der gerne vil forlænge resultaterne mellem Pro Power Peel 60 behandlingerne.
Vi benytter også her Dermalogicas med aktive frugtsyre, der specifikt arbejder på pigmentforandringer, akne eller ældningstegn.

Pro Power Peel 60

Pro Power Peel 60 er til dig, der ønsker en yderst effektive behandling!

Pro Power Peel er blandt vores absolut mest effektive ansigtsbehandlinger og er til dig, der ønsker specifikt at forbedre din hud, når det gælder ældning, pigment eller acne. 

Vi anvender Dermalogicas mest aktive frugtsyre sammen med apparater for at det trænger dybere ned i huden, hvilket bevirker, at du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet. Alt efter hvad du ønsker at have fokus på, vil kosmetologen sammensætte den mest effektive og resultatorienterede behandling. Her er fokus kun på at opnå resultater og inkluderer derfor ikke en velværeoplevelse med f.eks. ansigtsmassage.

Kosmetisk akupunktur 45 min.

45 minutters kosmetisk akupunkturbehandling, hvor kollagenproduktion øges og ansigtsmuskulaturen afspændes. Behandlingen reducerer fine linier og virker opstrammende. Kan med fordel kombineres med japansk lifting.

Pro Neck Flash

Opstrammer og løfter huden ved hals og decolleté

Sæt øget fokus på det ofte forsømte område: hals og øverste del af brystet (decolleté). Vi anvender den profesionelle specialmaske "Neck Fit Refining Masque" der opstrammer, udglatter og giver en jævn hudfarve. Du vil ydermere opleve en dybdegående ansigstmassage samt fornyende og stimulerende produkter, der giver en sund hud. I løbet af behandlingen vil vi benytte special-appratur for at intensivere resultaterne.

Pro Power Eye Peel

Denne behandling reducerer pigmentforandringer, udglatter, opstrammer, forbedrer cellefornyelsen og mindsker fine linjer og rynker i huden under øjnene.